LEARNING DISRUPTION 2019: Sudjelujte u prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom učenju!

LEARNING DISRUPTION 2019: Sudjelujte u prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom učenju!

LEARNING DISRUPTION 2019: Sudjelujte u prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom učenju!

Zato što digitalne tehnologije tektonski mijenjaju načine na koje danas učimo i dijelimo znanje, sada je pravo vrijeme za raspravu o tome kako to iskoristiti u biznisu i razvoju zaposlenika.
To nas je motiviralo da organiziramo LEARNING DISRUPTION 2019, konferenciju posvećenu digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju koja će se održati u Zagrebu, 3. srpnja 2019.

LEARNING DISRUPTION 2019 dovodi eksperte digitalnog učenja u poslovnom okruženju i prvi put u regiji više od 100 sudionika imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja. Ugledni stručnjaci govorit će o načinima unaprjeđenja poslovanja i povećanju konkurentnosti, a najveći naglasak bit će upravo na disrupciji učenja i važnosti praćenja razvoja tehnologije, novih znanja i  distribucije informacija, ali i novim generacijama zaposlenika.

Osim o načinima dodatnog unaprjeđenja poslovanja te povećanja konkurentnosti na tržištu i učinkovitosti zaposlenika, LEARNING DISRUPTION 2019 donosi i odgovore na pitanja kao što su:

  • Kako HR može postati strateški partner biznisu koristeći potencijale tehnologije?
  • Kako povećati angažiranost zaposlenika kroz gejmifikaciju i ostale inovativne pristupe?
  • Kako digitalizirati L&D?
  • Koja je tajna uspjeha učinkovitog vođenja projekata digitalnog i inovativnog učenja?
  • Kako pravilno odabrati tehnologije i alate za upravljanje organizacijskim učenjem?

Konferencija LEARNING DISRUPTION 2019. održat će se 3. srpnja 2019. u Zagrebu u Algebra LABU na adresi Ilica 242, a prijave su moguće već danas.

Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku; Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke, a koji će moderirati Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta.

Osim razmjene znanja i iskustva o najnovijim trendovima, dodatan benefit konferencije je i dodjela posebne LEARNING DISRUPTION nagrade organizacijama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije.

Kliknite OVDJE, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na konferenciji zahvaljujući kojoj možete izgraditi budućnost poslovnog učenja!

 

O organizatoru konferencije:

Tvrtka LQ se 12 godina bavi razvojem zaposlenika, kulture i sustava menadžmenta u tvrtkama u regiji, istovremeno promičući inovativne metode učenja u poslovnom okruženju. Svojim posebno osmišljenim programima edukacije uspješno transformira živote ljudi i organizacija. Konzultanti tvrtke priznati su domaći i inozemni stručnjaci koji održe godišnje edukacije s više od 2500 zaposlenika iz 70 organizacija različitih industrija i područja djelovanja. Posebnu pozornost LQ stavlja na korištenje digitalnih metoda u učenju, stoga kroz taj kanal ima uspješnu suradnju s tvrtkom CrossKnowledge, globalnim liderom u e-learningu, a koja je u vlasništvu američke korporacije Wiley group. Alan Žepec, CEO i vlasnik tvrtke LQ, zajedno sa svojim timom kontinuirano razvija nove menadžment modele kao što je BOOM, nove metode učenja kao što je upotreba gejmifikacije te gradi kulturu dijaloga i samorazvoja kroz coaching, mentoring i assessment.

 

 

Share