Velik interes sudionika za Learning Disruption konferenciju o digitalnom učenju!

Velik interes sudionika za Learning Disruption konferenciju o digitalnom učenju!

Velik interes sudionika za Learning Disruption konferenciju o digitalnom učenju!

Learning Disruption prva je regionalna konferencija o digitalnom učenju u poslovnom okruženju, a predavanja ključnih govornika, interaktivni panel s vodećim imenima hrvatske poslovne scene, radionice orijentirane na primjenu konkretnih alata te prikazi uspješnih primjera iz prakse samo su neki od razloga zašto se prijaviti na konferenciju.
O digitalizaciji i budućnosti učenja u poslovnom okruženju iz vlastite perspektive govore ugledni stručnjaci kao što su:
• Donald H Taylor, globalni lider u području učenja i razvoja koji dolazi na konferenciju uz potporu britanskog veleposlanstva
• Claus Kjeldsen, desetogodišnji izvršni direktor Kopenhaškog instituta za proučavanje budućnosti
• Bassam Nammour, voditelj treninga i razvoja u Credit Libanaisu
koji na konferenciju donose inozemni know how i suvremeni osvrt na trendove u području poslovnog učenja i razvoja. Osim predavanja ključnih govornika, sastavni dio konferencije su i panel rasprava koja će okupiti ugledna imena poslovne zajednice te različita interaktivna predavanja i radionice.
Primjer dobre prakse
U okviru konferencije dodijelit će se i posebna LEARNING DISRUPTION nagrada tvrtkama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije. Najbolja tri projekta predstavit će svoje projekte i tako omogućiti sudionicima da upoznaju pozitivne primjere unaprjeđenja poslovanja.
LEARNING DISRUPTION 2019 održat će se 3. srpnja 2019. u Zagrebu u Algebra LABU na adresi Ilica 242, a prijave su otvorene do kraja lipnja.
Kliknite OVDJE, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na konferenciji zahvaljujući kojoj možete izgraditi budućnost poslovnog učenja!

Share