LEARNING DISRUPTION DOVODI GLOBALNOG LIDERA U UČENJU I RAZVOJU

LEARNING DISRUPTION DOVODI GLOBALNOG LIDERA U UČENJU I RAZVOJU

LEARNING DISRUPTION DOVODI GLOBALNOG LIDERA U UČENJU I RAZVOJU

Donald H Taylor 3. srpnja u Zagrebu

LEARNING DISRUPTION DOVODI GLOBALNOG LIDERA U UČENJU I RAZVOJU

Donald H Taylor priznati je stručnjak iz područja učenja na radnom mjestu i tehnologija koje ga unaprjeđuju, a više od 30 godina proučava industriju ljudskog kapitala te vještine i kompetencije novih generacija zaposlenika. Upravo će ovaj ugledni inozemni govornik i autor brojnih naslova biti ključni govornik regionalne konferencije LEARNING DISRUPTION 2019 koja će se održati 3. srpnja u Zagrebu.

„Kako biste povećali svoju učinkovitost, morate pratiti razvoj tehnologija i pritom se posebno fokusirati na razvoj vještina i kompetencija koje su vam potrebne u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Vjerujem da je najbolji način postizanja tih ciljeva učinkovito korištenje tehnologije, razumijevanje potreba poslovanja i tržišta koje ih uvjetuje te uključivanje svih razina u njihovu realizaciju, a što podrazumijeva sinergiju strateške i operativne razine svake organizacije.“, navodi Donald H Taylor, globalni lider u području učenja i razvoja, povodom svog gostovanja u Zagrebu.

Prijavite se i otkrijte kako transformirati svoje poslovanje!

Prvi put u regiji više od 100 sudionika konferencije LEARNING DISRUPTION 2019 imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja. Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku; Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke, a koji će moderirati Alan Žepec.

Prijave za sudjelovanje na prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom i organizacijskom učenju moguće su na službenoj stranici konferencije.

Prijavite se već sad jer je broj mjesta ograničen!

Share