Early bird prijave na Learning Disruption 2019 uskoro se zatvaraju!

Early bird prijave na Learning Disruption 2019 uskoro se zatvaraju!

Early bird prijave na Learning Disruption 2019 uskoro se zatvaraju!

Prijave na prvu regionalnu konferenciju o inovativnim i digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju po jedinstvenoj cijeni od 1.200 kn moguće su do 31. svibnja na službenoj stranci konferencije, dok je na korporativne pakete ulaznica moguće ostvariti posebne pogodnosti.

LEARNING DISRUPTION 2019 održat će se 3. srpnja u Zagrebu, u prostorijama Algebra LAB-a, na adresi Ilica 242.

Organizatori konferencije ovom prilikom u hrvatsku metropolu dovode eksperte digitalnog učenja u poslovnom okruženju i prvi put u regiji više od 100 sudionika imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja. Ugledni stručnjaci govorit će o načinima unaprjeđenja poslovanja i povećanju konkurentnosti, a najveći naglasak bit će upravo na disrupciji učenja i važnosti praćenja razvoja tehnologije, novih znanja i  distribucije informacija, ali i novim generacijama zaposlenika.

„Nekadašnji pristupi učenju i razvoju zaposlenika više ne funkcioniraju. Nove tehnologije dovele su do potpune disrupcije učenja i stvaranja novih mentalnih modela usvajanja novih znanja, stoga je potrebno uhvatiti korak s razvojem tehnologije, novim znanjima, brzinom distribucije informacija, ali i novim generacijama kadrova koji tek dolaze. Zato LEARNING DISRUPTION ne treba promatrati samo kroz prizmu događaja, već i kao mjesto razmjene iskustava i znanja o načinima kako nadolazeće trendove iskoristiti u svoju korist i tako profitirati na poslovnom planu.“, istaknuo je Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta.

Osim razmjene znanja i iskustva o najnovijim trendovima, dodatan benefit konferencije je i dodjela posebne LEARNING DISRUPTION nagrade organizacijama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije.

Kliknite OVDJE, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na konferenciji zahvaljujući kojoj možete izgraditi budućnost poslovnog učenja!

 

Share